+32 (3) 239 35 04 [email protected]

SCHLÜTER® PROFIELEN Bekledingsafsluitingen op de vloer

De afsluitprofielen, zoals de originele Schlüter®-SCHIENE, grenzen tegel -en natuursteenbekledingen af en beschermen de buitenranden ervan tegen mechanische beschadigingen. Schlüter®-RENO-profielen creëren een traploze overgang met alle aangrenzende vloerbekledingen. Onze aflsluitprofielen zijn op deze wijze de “finishing-touch” van de vloerbekleding.

Lees Meer

SCHLÜTER®-DITRA Afdichting, Ontkoppeling, Hechtende drainage, Contactgeluidsisolatie

Als ontkoppelingsmat en contactafdeling wordt Schlüter®-DITRA bijna 20 jaar wereldwijd met succes gebruikt. Op balkons, terrassen en in natte ruimtes wordt de bekleding ontkoppeld en langs onder verlucht dankzij de eerste capillair passieve hechtende drainage Schlüter®-DITRA-DRAIN. En de contactgeluidsisolatie Schlüter®-DITRA-SOUND zorgt voor een duidelijke vermindering van de geluidsoverdracht naar naast- en onderliggende ruimtes.

Lees Meer

SCHLÜTER®-KERDI Afdichten tegen de muur en op de vloer

Schlüter®-KERDI is een afdichtingsmat in combinatie met de tegelbekleding. Als totaalsysteem wordt Schlüter®-KERDI aangevuld met afdichtingsbanden, hoeken en buismanchetten. Met de afdichtingslijm Schlüter®-KERDI-COLL voor naad- en aansluitverlijming beschikt u over een volledige afdichting uit één hand. Het vloerafloopsysteem Schlüter®-KERDI-DRAIN staat in voor de afwatering. Schlüter®-KERDI-LINE is een meerdelig, lineair afvoersysteem om inloopdouches met keramische tegels, natuursteen of andere bekledingen te realiseren.
Lees Meer

SCHLÜTER®-PROFIELEN Bewegings-, rand-en aansluitvoegen

Met de profielen van de Schlüter®-DILEX-reeks stellen we onderhoudsvrije en functionele oplossingen voor alle relevante bewegingsvoegen in tegelbekledingen voor. Het leveringsprogramma omvat profielvarianten voor constructievoegen, veldbegrenzingsvoegen, en rand- en aansluitvoegen. Alle profielen worden tijdens het plaatsen van de tegels ingewerkt. In functie van de latere mechanische of chemische belasting van de bekleding zijn onze DILEX-profielen verkrijgbaar in diverse materiaaluitvoeringen.
Lees Meer

SCHLÜTER®-PROFIELEN Trapprofielen

Randen van traptreden zijn blootgesteld aan hoge mechanische belastingen. Daarnaast zijn ze ook een belangrijke oorzaak van ongevallen. Door hun slipwerende en optisch opvallende uitvoering bieden Schlüter-TREP-profielen meer veiligheid op trappen. Ze beschermen de trapranden tegen beschadiging en voorkomen zo schade van de traptegels.
Lees Meer

SCHLÜTER®-PROFIELEN Wandhoeken en afsluitingen

De profielen van de serie Schlüter®-JOLLY, -RONDEC en –QUADEC fungeren als mechanisch belastbare en decoratieve afsluitingen voor wandbekledingen en plintlijsten van tegels en natuursteen. Dankzij de verschillende kleuren en varianten zijn er talrijke combinaties mogelijk. Samen met de decoratieve DESIGNLINE- en QUADEC-FS-strips kunnen met Schlüter®-Systems smaakvolle accenten worden gelegd.

Lees Meer

SCHLÜTER®-SYSTEMEN VOOR BALKONS Afdichting, Ontkoppeling, Drainage, Contactgeluidsisolatie, Afwateringsgoot, Randprofielen en Gootsystemen

Het Schlüter®-balkonsysteem is een omvangrijk productassortiment van Schlüter®-BARA profielen voor de randafsluiting en Schlüter®-BARIN gootelementen voor de afwatering van tegel- en natuursteenbekleding op balkons en terrassen. Het systeem is afgestemd op het drainagesysteem Schlüter®-TROBA, Schlüter®-DITRA als ontkoppeling en contactafdichting, en de innovatieve, capillair passieve hechtende drainage Schlüter®-DITRA-DRAIN.

Lees Meer

SCHLÜTER® SYSTEMS-KERDI-SHOWER

SCHLÜTER®-KERDI-SHOWER – Systeemproducten voor betegelde inloopdouches.

Lees Meer

NL