+32 (3) 239 35 04 [email protected]

SCHLÜTER®-KERDI

Schlüter®-KERDI is een polyethyleen afdichtingsmat die voor de verankering in de tegellijm aan beide zijden is voorzien van vliesweefsel. Deze mat is uitstekend geschikt voor contactafdichtingen in combinatie met tegels op wanden en vloeren. Door zijn grote waterdampdiffusieweerstand is Schlüter®-KERDI-DS geschikt als dampscherm in combinatie met de tegelbekleding. (8.1)

Schlüter®-KERDI-KEBA zijn afdichtingsbanden voor het afdichten van stootnaden en wand-vloerafsluitingen. (8.1)

Schlüter®-KERDI-FLEX is een flexibele afdichtingsband voor het afdichten van bewegingsvoegen. (8.1)

Schlüter®-KERDI-KERECK – F /-KM zijn voorgevormde elementen voor binnen- en buitenhoeken, KERDI-KM zijn manchetten voor buisdoorboringen. (8.1)

Schlüter®-KERDI-KERECK zijn pasvormen voor het maken van binnen- en buitenhoeken, die ook voor niet rechte hoeken geschikt zijn. (8.1)
klik hier voor de productfiche

SCHLÜTER®-KERDI-FIX

Schlüter®-KERDI-FIX is een elastische montagelijm op basis van een MS-polymeer. Het is geschikt om de aansluitingen van de Schlüter®-KERDI afdichtingsbanden te verlijmen en af te dichten. (8.3)
klik hier voor de productfiche

SCHLÜTER®-KERDI-LINE

Schlüter-KERDI-LINE is een meerdelig, lineair afvoersysteem om inloopdouches met keramische tegels, natuursteen of andere bekledingen te realiseren.

Lees Meer

Schlüter-KERDI-LINE bestaat uit een diepgetrokken roestvaststalen goot en een rooster/frameconstructie die met de bij de set meegeleverde hoogteregeling traploos kan worden aangepast aan een vloerbekledingsdikte van 3 tot 25 mm. Schlüter-KERDI-LINE-H met horizontale afvoer is uitgerust met een geïntegreerde stankafsluiter en afvoerbehuizing (afvoerbuis DN 50, afvoervermogen 0,6 l/s). Schlüter-KERDI-LINE-V voor verticale afwatering (afvoerbuis DN 50, afvoervermogen >1,0 l/s), bijv. door de verdiepingsvloer, wordt geleverd met een buissifon. De goot wordt voor een eenvoudige en snelle montage in de perfect passende gootdrager uit polystyreen gelegd. Schlüter-KERDI-LINE is universeel voor de centrale plaatsing of plaatsing tegen de wand geschikt. De lijnafvoergoot is verkrijgbaar in lengtes van 50 cm tot 120 cm, in stappen van 10 cm. Op de omgaande kleefflens van de goot is standaard een manchet uit Schlüter-KERDI vast verlijmd. Deze dient voor de betrouwbare aansluiting van de goot op de contactafdichting, zowel op de vloer als tegen opgaande wanden. Het zichtbare frameoppervlak en het afdekrooster – in gesloten of vierkant geperforeerde uitvoering – zijn gemaakt van geborsteld roestvast staal. De roosterafdekking is ook leverbaar als 10 mm diepe tegelgoot.

Download technische fiche

SCHLÜTER®-KERDI-DRAIN

Schlüter®-KERDI-DRAIN is een vloerafwateringssysteem voor de functionele aansluiting aan contactafdichtingen met Schlüter®-KERDI of andere soortgelijke systemen. (8.2)
Nieuw in gamma : KERDI-DRAIN BASE – zeer laag opgebouwde bodemafvoer.

Schlüter®-KERDI-DRAIN-R / – RL zijn renovatieroosters die bij saneringen in de tegelbekleding boven bestaande vloerputjes kunnen worden ingewerkt. (8.2)

Schlüter®-KERDI-DRAIN-DR is een designrooster in massief roestvast staal geborsteld om in te bouwen bij tegelbekledingen. (8.2)
klik hier voor de productfiche

NL