+32 (3) 239 35 04 [email protected]

SCHLÜTER®-DECO

Schlüter®-DECO is een profiel met een brede zichtkant voor een decoratieve vormgeving in betegelde oppervlakken. (1.6)
Klik hier voor de productfiche

 

SCHLÜTER®-RENO TK

Schlüter®-RENO-TK is een profiel voor de traploze overgang van een tegelvloer naar een aangrenzend lager gelegen tapijt of een ander vloerbekledingsmateriaal. Eveneens worden de aangrenzende bekledingsranden doeltreffend beschermd. (1.4)
Klik hier voor de productfiche

SCHLÜTER®-RENO-T

Schlüter®-RENO-T is een profiel dat achteraf wordt geplaatst als overgang tussen op gelijke hoogte aan elkaar grenzende vloerbekledingen. (1.3)
Klik hier voor de productfiche

SCHLÜTER®-RENO-U

Schlüter®-RENO-U is een profiel om vloerbekledingen met verschillende hoogtes traploos op elkaar te doen aansluiten. Vanwege het voegribje wordt een vaste voegafstand tot de tegel bepaald. Schlüter®-RENO-EU en –MU hebben geen voegribje. (1.2)

Schlüter®-RENO-RAMP is een profiel voor de traploze overgang van een sterk belastbare tegelbekledingen op een aangrenzend lager gelegen bekledingsmateriaal. Een voegribje zorgt voor een vaste voegruimte tussen het profiel en de tegel. (1.2)
Klik hier voor de productfiche

SCHLÜTER®-RENO-V

Schlüter®-RENO-V is een profiel met een variabele overgangshoek voor de traploze overgang tussen op verschillende hoogte gelegen vloerbekledingen. Vanwege het voegribje wordt een vaste voegafstand tot de tegel bepaald. (1.7)

Schlüter®-RENO-VT is het draagprofiel voor de variabele overgangsflenzen Schlüter®-RENO-VB. Beide producten kunnen in alle afmetingen met elkaar worden gecombineerd.

Schlüter®-RENO-VB is de variabele overgangsflens, die in alle afmetingen met het draagprofiel Schlüter®-RENO-VT kan worden gecombineerd.
Klik hier voor de productfiche

SCHLÜTER®-SCHIENE

Schlüter®-SCHIENE is een speciaal profiel ter bescherming en als decoratie voor de begrenzing van tegelvloeren, maar kan ook uitstekend worden toegepast voor andere vloerbekledingsmaterialen en toepassingen. Vanwege het voegribje wordt een vaste voegafstand tot de tegel bepaald. Schlüter®-SCHIENE-E heeft geen voegribje.
Schlüter®-SCHIENE-Basic is een afsluitprofiel voor tegelbekledingen of andere vormvaste bekledingsmaterialen met een rechthoekige overgang van het bevestigingsvlak op het aansluitvlak en met een rechthoekige profielkop.

Schlüter®-SCHIENE-V is een afsluitprofiel voor houten bekledingen of voor andere voirmstabiele bekledingsmaterialen zoals terrazovloeren met een rechthoekige overgang van het bevestigingsvlak op het afsluitvlak. Het gelijkmatig gevormde afsluitvlak maakt het afslijpen van de bekleding mogelijk.
Klik hier voor de productfiche

NL