+32 (3) 239 35 04 [email protected]

SCHLÜTER®-DILEX-AHK

Schlüter®-DILEX-AHK is een aluminium holplintprofiel voor inwendige hoeken van muren. Het is verkrijgbaar in diverse geanodiseerde oppervlakken. (4.21)
Klik hier voor de productfiche

SCHLÜTER®-DILEX-AKWS

Schlüter®-DILEX-AKWS is een bewegingsvoegprofiel met aluminium bevestigingsflenzen welke met een bewegingszone van zachte kunststof verbonden zijn. (4.18)
Klik hier voor de productfiche

SCHLÜTER®-DILEX-EF-EKE

Schlüter®-DILEX-EF is een flexibel, ééndelig hoekprofiel van gecombineerde harde en zachte kunststof voor inwendige verticale hoeken of voor wand-vloerafsluitingen. Het kan worden ingezet bij niet-zwevende vloeren. (4.13)

Schlüter®-DILEX-EKE is een flexibel, ééndelig hoekprofiel van gecombineerde harde en zachte kunststof voor inwendige verticale hoeken of voor wand-vloerafsluitingen. Het kan worden ingezet bij niet-zwevende vloeren. (4.13)
Klik hier voor de productfiche

SCHLÜTER®-DILEX-EMP

Schlüter®-DILEX-EMP is een roestvast stalen bewegingsprofiel voor in het mortelbed gelegde vloeren en kan door een groef-mesverbinding horizontale bewegingen opvangen. (4.17)
Klik hier voor de productfiche

SCHLÜTER®-DILEX-EP

Schlüter®-DILEX-EP is een bewegingsprofiel voor de verwerking in zwevende vloeren of contactdekvloeren. De zijkanten bestaan uit hard kunststofregeneraat met een bewegingszone van zachte grijze CPE aan de onder- en bovenzijde. (4.5)
Klik hier voor de productfiche

SCHLÜTER®-DILEX-EZ 6 + 9

Schlüter®-DILEX-EZ 6 + 9 zijn speciale ontspannings- en sierprofielen voor de decoratieve vormgeving van voegen met een extra spanningsafbouwende functie in bekledingen van tegels en natuursteen welke verlijmd zijn. (4.1)
Klik hier voor de productfiche

SCHLÜTER®-DILEX-MP

Schlüter®-DILEX-MP is een bewegingsvoegprofiel met ingesneden zijkanten van hard PVC-regeneraat en een zijkantoverlappende bewegingszone van zachte CPE met ophogingsprofielen voor de inbouw in vloeren in het mortelbed. (4.3)
Klik hier voor de productfiche

<a href="http://rosco.be/products.html?parentID=22">En nog veel meer>></a>
NL