+32 (3) 239 35 04 [email protected]

SCHLÜTER®-TREP-E-EK

Schlüter®-TREP-E is een roestvast stalen trapprofiel met een antislip profilering. (3.3)

Schlüter®-TREP-EK is een trapprofiel van roestvast met een antislip profilering voor veilige en aantrekkelijke traptreden. Het kan achteraf worden gelijmd op met tegels of natuursteen bezette treden. (3.3)
Klik hier voor de productfiche

SCHLÜTER®-TREP-FL

Schlüter®-TREP-FL is een Florentin-vormig aluminium met een antislip profilering of roestvast stalen trapprofiel voor veilige en aantrekkelijke traptreden. Het laat zich verwerken in trappen die met tegels of natuursteen worden bekleed. (3.4)
Klik hier voor de productfiche

SCHLÜTER®-TREP-G-GK

Schlüter®-TREP-G is een trapprofiel uit roestvast staal geborsteld met een ingelijmd , antislip loopvlak. (3.5)

Schlüter®-TREP-GK is een trapprofiel uit roestvrij staal geborsteld met een ingelijmd, antislip loopvlak. Het kan achteraf worden gelijmd op met tegels of natuursteen bezette treden. (3.5)
Klik hier voor de productfiche

SCHLÜTER®-TREP-S-B

Schlüter®-TREP-S/ -B zijn aluminium of roestvast stalen trapprofielen met een ingeklemd, vervangbaar loopvlak van antislip kunststof. Ze zijn naar keuze leverbaar met een breed (TREP-B) of smal (TREP-S) loopvlak. (3.2)
Klik hier voor de productfiche

SCHLÜTER®-TREP-T-MT-TL

Schlüter®-TREP-T / -MT / -TL zijn profielen uit een combinatie van harde en zachte kunststof als veilige antislip rand op de voorzijde van traptreden. (3.1)
Klik hier voor de productfiche

NL