+32 (3) 239 35 04 [email protected]

SCHLÜTER®-DESIGNLINE

Schlüter®-DESIGNLINE is een sierstrip waarmee u optisch aantrekkelijke wandbekledingen kunt vervaardigen. De profielserie kan worden gecombineerd met de desbetreffende Schlüter®-RONDEC-profielseries voor uitwendige hoeken in wandbekledingen. (2.2)
Klik hier voor de productfiche

SCHLÜTER®-ECK-E

Schlüter®-ECK-E is een roestvast stalen hoekprofiel voor uitwendige hoeken in wandbetegelingen en biedt een goede bescherming voor zwaar belastbare kanten. De geperforeerde bevestigingsflenzen worden bij het plaatsen van de tegels in de lijmlaag ingebed. (2.6)
Klik hier voor de productfiche

SCHLÜTER®-ECK-K

Schlüter®-ECK-K is een roestvast stalen hoekprofiel dat achteraf op uitwendige hoeken van wandbekledingen wordt gekleefd. (2.7)
Klik hier voor de productfiche

SCHLÜTER®-JOLLY

Schlüter®-JOLLY uit metaal is een decoratief profiel voor uitwendige hoeken in wandbekledingen, plinttegels en andere begrenzingen. De tegelkanten worden beschermd tegen mechanische beschadiging. Dankzij het voegribje wordt een vaste voegafstand tot de tegel bepaald. (2.3)

Schlüter®-JOLLY-P uit gekleurd PVC is een decoratief profiel voor uitwendige hoeken in wandbekledingen, plinttegels en andere begrenzingen. De tegelkanten worden beschermd tegen mechanische beschadiging. Dankzij het voegribje wordt een vaste voegafstand tot de tegel bepaald. (2.3)
Klik hier voor de productfiche

SCHLÜTER®-QUADEC

Schlüter®-QUADEC-MC is een hoogwaardig afsluitprofiel uit verchroomd messing voor uitwendige hoeken in wandbetegeling en biedt een goede randbescherming. Het zichtbare oppervlak van het profiel vormt een rechthoekige buitenhoek voor de tegelbekleding. Dankzij het voegribje wordt een vaste voegafstand tot de tegel bepaald. (2.10)

Schlüter®-QUADEC-AC is een hoogwaardig afsluitprofiel uit kleurgecoat aluminium voor uitwendige hoeken in wandbetegeling en biedt een goede randbescherming. Het zichtbare oppervlak van het profiel vormt een rechthoekige buitenhoek voor de tegelbekleding. Dankzij het voegribje wordt een vaste voegafstand tot de tegel bepaald. (2.10)

Schlüter®-QUADEC-A is een hoogwaardig afsluitprofiel uit geanodiseerd aluminium voor uitwendige hoeken in wandbetegeling en biedt een goede randbescherming. Het zichtbare oppervlak van het profiel vormt een rechthoekige buitenhoek voor de tegelbekleding. Dankzij het voegribje wordt een vaste voegafstand tot de tegel bepaald. (2.10)

Schlüter®-QUADEC-E is een hoogwaardig afsluitprofiel uit roestvast staal voor uitwendige hoeken in wandbetegeling en biedt een goede randbescherming. Het zichtbare oppervlak van het profiel vormt een rechthoekige buitenhoek voor de tegelbekleding. ( 2.10)
Klik hier voor de productfiche

SCHLÜTER®-QUADEC-FS

Schlüter®-QUADEC-FS is een decoratief profiel voor de omranding van boorden of ornamentaal geplaatste tegelstrips. (2.11)
Klik hier voor de productfiche

SCHLÜTER®-RONDEC

Schlüter®-RONDEC-PRO is een decoratief profiel uit gekleurd PVC voor symmetrisch afgeronde buitenhoeken in wandbetegelingen, plinttegels en andere begrenzingen. De tegelkanten worden beschermd tegen mechanische beschadiging. Dankzij het voegribje wordt een vaste voegafstand tot de tegel bepaald. (2.1)

Schlüter®-RONDEC-PRG is een decoratief profiel uit gekleurd PVC voor symmetrisch afgeronde buitenhoeken in wandbetegelingen, plinttegels en andere begrenzingen. De tegelkanten worden beschermd tegen mechanische beschadiging. (2.1)

Schlüter®-RONDEC-PRF is een profiel uit PVC met een oppervlak uit aluminium als decoratief zichtbaar oppervlak. Hiermee kunnen symmetrisch afgeronde buitenhoeken worden verkregen in wandbetegelingen, plinttegels en andere begrenzingen; en worden de tegelkanten beschermd. Dankzij het voegribje wordt een vaste voegafstand tot de tegel bepaald. (2.1)

Schlüter®-RONDEC-A geanodiseerd zijn symmetrisch afgeronde profielen met voegribje voor uitwendige hoeken in wandtegelwerk en vloerafsluitingen bestaande uit aluminium met verschillende geanodiseerde oppervlakken. Vanwege het voegribje wordt een vaste voegafstand tot de tegel bepaald. (2.1)

Schlüter®-RONDEC-A
Buiten- en binnenhoeken passend bij de oppervlakken van de profielen Schlüter®-RONDEC-A.

Schlüter®-RONDEC-E zijn symmetrisch afgeronde profielen voor uitwendige hoeken en vloerafsluitingen bestaande uit roestvast staal met verschillende oppervlakken. (2.1)

Schlüter®- RONDEC-MC zijn symmetrisch afgeronde profielen voor uitwendige hoeken en vloerafsluitingen bestaande uit messing met verchroomde oppervlakken. (2.1)

Schlüter®-RONDEC-AC zijn symmetrisch afgeronde profielen met voegribje voor uitwendige hoeken in wandtegelwerk en vloerafsluitingen bestaande uit aluminium met een gekleurde coating. Vanwege het voegribje wordt een vaste voegafstand tot de tegel bepaald. (2.1)
Klik hier voor de productfiche

SCHLÜTER®-RONDEC-DB

Schlüter®-RONDEC-DB is een decoratief profiel voor wand- en plintafsluitingen met een geaccentueerde profielronding. (2.5)
Klik hier voor de productfiche

SCHLÜTER®-RONDEC-STEP

Schlüter®-RONDEC-STEP-CT is een kantprofiel voor keukenwerkbladen of legvakken waarop een keramische bekleding komt. In de voorste uitsparing van het profiel kan de bekleding van het werkblad of een ander decoratief materiaal worden aangebracht. (2.8)

Schlüter®-RONDEC-STEP is een kantprofiel voor keukenwerkbladen of legvakken waarop een keramische bekleding komt. (2.8)
Klik hier voor de productfiche

NL