+32 (3) 239 35 04 [email protected]

Schlüter®-BARA-R is een T-vormig afsluitprofiel van kleurgecoat aluminium en is bedoeld voor de begrenzing van de onafgewerkte randen van balkons en terrassen. (5.2)
Klik hier voor de productfiche

SCHLÜTER®-BARA-RAKE-RAKEG

Schlüter®-BARA-RAKE is een balkonrandprofiel met druiprand voor de toepassing op een kant en klare dekvloer. Het profiel Schlüter®-BARA-RAKE is bijzonder geschikt voor de constructieopbouw met de hechtende drainage Schlüter®-DITRA-DRAIN. Door de geperforeerde rand behoudt men een keurige tegelafsluiting. (5.22)

Schlüter®-BARA-RAKEG is een balkonrandprofiel met druiprand voor de toepassing op een kant en klare dekvloer. Het profiel Schlüter®-BARA-RAKEG is geschikt voor de constructieopbouw met de hechtende ontkoppelingsmat Schlüter®-DITRA. Door de gesloten rand behoudt men een keurige tegelafsluiting. (5.22)
Klik hier voor de productfiche

SCHLÜTER®-BARA-RAM

Schlüter®-BARA-RAM is een balkonrandprofiel met druiprand van kleurgecoat aluminium. Het wordt aan de randen op de ruwe beton op de juiste hoogte uitgelijnd als afreiprofiel voor de op afschot aan te brengen dekvloer. (5.6)
Klik hier voor de productfiche

NL